Modele de seminee din caramida


Semineele rustice sunt creatii de emblema a caselor traditionale, in intériul carora Jocul flacarilor si Caldura implinitoare creeaza decorul unui Camin confortabil. Fie ca este vorba de o Casa de vacanta, o Cabana la munte sau locul unde ne retragem pentru a ne oferi odihna CEA de toate zilele, semineul Rustic are capacitatea de a incalzi toate tipurile de locuinte. “Pasii” pe care II voi infatisa reprezinta constructia unui semineu clasic, Cu focar inchis. Avantajele unui astfel de semineu constau in randementul TERMIC foarte bun si siguranta in functionare. Dans cottagerénovations ce urmeaza va prezint o sectiune dintr-un asemenea semineu. Vezi si: tipuri de seminee-avantaje si dezavantajePrincipiul de functionare este urmatorul:-focul incalzeste focarul DIN fonta, Care la randul sau incalzeste Aerul dintre peretii semineului si focar si Aerul DIN Hota. Exista doua Fante. Una in partea inferioara numita si priza de AER, si Alta in Zona superioara a Hotei. Incalzirea aerului genereaza un flux ascendant, soins preia Aerul mai rece DIN Camera, il incalzeste si apoi incalzit Revine à huis clos. Pentru construirea unui semineu (modelul prezentat), sunt necesare urmatoarele materiale: 1. Focar2.

Caramizi DIN samota3. Doua Bare de fier Beton cu diametrul de 10 mm si lungimea de 1 M4. O Placa DIN Rigips cu grosimea 12,5 MM5. Montanti pentru Rigips CD 60 si UD 306. COS de évacuare DIN. Diametrul depinde de focar7. 1-2 tuburi cu mastic de etansare cos, Cu rezistenta la temperatura de 800-1000 grade Celsius8. Doua blaturi de prelucrare randeluite cu grosimea de 4 CM9.

2 gratare DIN prelucrare pentru fantele hotei10. 3-4 MP de Vata minerala cu folie de aluminiuModelul pe care il prezint une fost ales de beneficiar, si a fost adaptat spatiului existant. Pasul 1-Zidirea picioarelor. Noi am preferat DIN caramida Dar se poate executa si DIN BCA si apoi Placa. Atelierul seminee expert realizeaza de peste 15 Ani seminee rustice DIN Calcar, granit, Piatra de Rau sau Marmura, Lucrate Manual, la wvncc si dimensiunile dorite de catre fiecare bénéficiaires in parte in functie de disponibilitatea locuintei sale. Peisajul rustique este istoriei spécifique noastre. Este motivul prin care Dealurile si campiile la fel cum Muntii si Natura se leaga Sub un singur semn de recunoastere a traditiilor noastre.


Sorry, comments are closed!