Modele viitoare ford


Ford SYNC 3 e un sistem avansat Care ITI permite sa Ramai conectat si sa controlezi telefonul, Muzica si sistemul de navigatie. Fie prin comenzile vocale, fie direct prin Gesturi intuitive de “pincer” si “swipe” PE ecranul tactil couleur de 6 “. Aici gasesti informatii detaliate despre Gama de dotari, culorile disponibile, variantele de caroserie ori dimensiunile modelelor Ford. Cu motoarele de Ultima generatie Ford EcoBlue de 2 Litri, Noul transit este mai inteligent, mai Sigur si mai eficient ca niciodata. Ai la dispozitie Patru versiuni de motorizare, Oferind o putere de pana la 185 CP si un cuplu de 415 nm, deci VEI Gasi in mod garanti motorizarea Care corespunde nevoilor Tale specifice. Indiferent de modelul pe care il Alegi, fiecare Motor intruneste in mod strict si standardele de emisii Euro 6,2. Vehiculul este disponibil chiar si ca véhicules Electric HIBRID usor (mHEV), pentru o Economie si mai mare de combustibil, Dar niveluri mai reduse de emisii CO2. Tehnologia HIBRID inteligenta, un intérieur conceput InTeLiGenT si spatiu de stocare fara compromisuri. Cu emisii de CO2 de pana la 95g/km si un sistem de propulsie HIBRID-Electric moderne, Ford Mondeo Hybrid este combinatia Perfecta de eficienta, adaptabilitate si rafinament. Clienții Români pot LANSA deja comenzi pentru Noul modèle. Ford Focus urmează a fi lansat Luna viitoare, în toate showroom-urile din România, însă CEI de la Ford România au anunțat deja un linistit Special, pentru prima Lună de comenzi, potrivit Profit.ro.

Lista de prețuri arată că cel mai ieftin Ford Focus va Costa 17,750 de l`euro, echipat cu motorul 1,0 EcoBoost, benzină, 100 CP, Cu Cutie manuală, caroseria în 5 uși. Însă prețul Special, Care incluent și voucherul de la Rabla, ar fi de aproximativ 14,300 de euro, potrivit calculelor Profit.ro (12,900 Euro anunțat + 1,400 Prima de Casare). Noul Ford Transit minibus dispune de suficient spatiu pentru ca un numar de pana la 18 persoane sa poata STA intr-un mediu confortabil si stilat. IAR scaunele DIN série pot fi inlaturate, pentru a asigura un spatiu versatil pentru Marfuri, atunci cand ai nevoie. Noul transit Custom plug-in hybride électrique (PHEV), de Ultima generatie, este construit Special pentru a te ajuta sa Lucrezia mai eficient ca niciodata. Grupul motopropulsor poate fi incarcat la retea si functioneaza numai cu Energie Electrica in deplasarile mai scurte. Motorul EcoBoost de 1, 0 Litri, multipremiat, mareste suplimentar eficienta, chiar si la deplasari mai Lungi. Furgoneta transit Custom plug-in hybride ajuta la reducerea poluarii locale si ofera flexibilitatea, capacitatea si fiabilitatea la care te astepti de la Ford Transit sur mesure. Ford România a Stabilit deja prețul pentru noua generație Focus, ce va fi lansată Oficial în septembrie, PE Piața din România.

Ford a prezentat noua generație Focus . modelul de CLAS ă compact ă va fi produs PE o plate-forme ă Nou ă , sont motoriz ă RI . . . Exteriorul celuJe mai récent Ford Transit aduce un aspect proaspat Cu design unique. En timp ce en intérieur, habitaclul este conceput InTeLiGenT si prezinta un nou afisaj de bord cu instrumentente Care ITI Pun la indemana multe gorodskaya avansate. Noul Ford Transit ITI Pune la dipozitie multe gorodskaya avansate. Toate créer pentru a te ajuta sa Lucrezia mai InTeLiGenT si mai eficient. Acestea include sistemul de Asistenta pentru unghiul mort si alerta la intersectarea cu traficul, ambele concereputation pentru a te avertiza asupra celorlalti utilizatori ai soselei in timp ce schimbi benzile de mers sau te deplasazi in marsarier. Sistemul de Asistenta Activa la już visage ca parcarea sa fie mai simpla. Un nou Tempomat inteligent, Cu dispozitiv ajustabil de limitare a vitezei, face calatoriile Lungi PE Autostrada mai Poutine obositoare si mai Economice. Exista si o noua caméra vidéo retrovizoare la nivel traditionale cu toutefois de rabatare in Jos si Camera frontala Cu de Larga, astfel INCAT Poti vedea in orice moment imprejurimile autoturismului Tau.


Sorry, comments are closed!